Category Archives: Eten & Drinken

Dayli Kortingscode | €4 met code: 4342

Met de Dayli kortingscode krijgen nieuwe klanten van Dayli 4 euro korting op hun eerste bestelling! Gebruik deze code: 4342 Hoe werkt de Dayli kortingscode? Bij gebruik van de code hierboven kan je voor € 4 gratis eten. Hiervoor moet je de code tijdens het bestellen voordat je afrekent invoeren in de Dayli app of… Lees verder… »

Senseo ontkalken

Geregeld je Senseo ontkalken zorgt ervoor dat het Senseo apparaat langer mee gaat en dat de smaak van je dagelijkse bakje(s) Senseo optimaal blijft. De Senseo is het koffiezetapparaat dat vele Nederlandse huishoudens draaiende houdt, het op tijd ontkalken van je Senseo is dan ook geen overbodige luxe. Er zijn verschillende manieren om een Senseo te ontkalken,… Lees verder… »

Chocolade smelten

Chocolade smelten om een lekkere chocolade fondue, chocoladefontein of chocolade mousse te maken is een makkelijk (en lekker) klusje. Iedereen kan chocolade smelten, ook als je geen keuken prins of prinses bent. Er zijn verschillende manieren om chocolade te smelten, we zullen ze hieronder één voor één uitleggen. Hoe smelt je chocolade? Stap 1, kies… Lees verder… »

Koelkast stinkt: geur verwijderen uit stinkende koelkast

Wat te doen als je koelkast stinkt? Een stinkende koelkast is onprettig, maar de geur kan meestal simpel uit de koelkast verwijderd worden. In dit artikel zullen we kijken naar de mogelijke oorzaken van een stinkende koelkast en naar verschillende oplossingen om de stank te doen verdwijnen. Waarom stinkt de koelkast? Een stinkende koelkast heeft… Lees verder… »

Hoe kook je een ei?

Heb jij geen enkel verstand van koken en hulp nodig bij het maken van jouw eigen eten? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Wij hebben de beste tips die jij kunt toepassen om te zorgen dat jij een lekker eitje kunt koken. Want hoe kook je een ei? Het is een vraag… Lees verder… »

Hoe maak je wentelteefjes?

Een heerlijke snack tussendoor of gewoon voor het ontbijt: wentelteefjes zijn lekker en niet eens zo ongezond. Al tientallen jaren wordt het in de Nederlandse keukens bereid. Met enkele ingrediënten tover je een heerlijke snack op tafel, en de bereidingstijd is daarbij ook nog eens heel kort. Kortom: het is tijd om deze klaar te… Lees verder… »