Category Archives: Lifestyle

Hoe werkt daten op een datingsite?

Internetdating is ontzettend populair. Veel mensen ontmoeten hun (nieuwe) liefde via datingsites. Datingsites roepen echter ook wel wat vragen op. Hoe makkelijk is het om nieuwe mensen te ontmoeten? Hoe ga je te werk als je je inschrijft? Hoe werkt zo’n datingsite nou precies? Verschillende datingsites bieden allemaal verschillende functies en mogelijkheden. Hieronder leggen we… Lees verder… »

Happn: hoe werkt deze hippe datingapp?

Happn is het in Nederland minder bekende broertje van datingapp Tinder. Omdat Happn in de laatste jaren toch een vast plaatsje op veel telefoons van singles heeft veroverd in onze contreien wordt het tijd voor een introductie handleiding. Wat is Happn en hoe werkt het? Lees deze stoomcursus om direct aan de slag te kunnen… Lees verder… »

Openingszinnen Tinder

Wie gebruik maakt van de populaire datingapp Tinder komt bij een match voor de vraag te staan hoe het gesprek aan te gaan. Herken je jezelf hierin? Geen zorg, er wordt maandelijks veel gezocht op “openingszinnen Tinder” dus je bent niet alleen. In dit artikel bekijken we wat de beste openingszinnen voor Tinder zijn om… Lees verder… »

Hoe werkt Tinder?

Tinder is de populairste dating app van dit moment. Als je Tinder nog nooit gebruikt hebt en niet precies weet hoe je ermee moet beginnen, lees dan dit artikel verder. Na het lezen van dit artikel is de vraag ‘Hoe werkt Tinder’ beantwoord en kan je meteen aan de slag! Naast de uitleg over hoe… Lees verder… »